Trouwkaarten letterpress

Trouwkaarten in letterpress

De mooiste trouwkaarten in letterpress vind je bij Love Letterpress. Je wil geen 13 in een dozijn trouwkaart, een uniek en persoonlijk kaartje voor jullie trouwdag, daarnaast kan je kiezen om er ook in stijl een stationery te ontwerpen.

Je wil voor dit bijzonder moment een uniek en persoonlijke trouwkaart, een kaartje waar je naar wil blijven kijken, koesteren en bewaren. Letterpress is ambachtelijk drukwerk, waardoor het ontwerp in het papier wordt gedrukt. Wil je meer weten, bekijk dan deze pagina: Wat is letterpress?

Ze leefden nog lang en gelukkig trouwkaarten in letterpress

Ze leefden nog lang en gelukkig, dat wil jij ook met jullie voorgenomen huwelijk. Daarom heb ik deze tekst in tijdloos logo als ontwerp gemaakt. Deze trouwkaart heeft een vintage sfeertje door een handlettering lettertype te gebruiken. Bovendien kan je de kleuren naar wens aanpassen.

Trouwkaarten met een skyline Amsterdam

Als je uit Amsterdam komt, dan heb ik de ideale kaart voor jou! Hier een trouwkaart de hoogtepunten in een skyline van Amsterdam, zoals de Magere brug, de grachten, De nieuwe kerk en Ijburg. Verder zijn er al verschillende persoonlijke skylines gemaakt, je kan de skyline naar wens laten ontwerpen. Hieronder een aantal trouwkaarten als inspiratie en ideeën.

TROUWKAARTEN MET SKYLINE ROTTERDAM EN UTRECHT

Aangezien we een skyline van Amsterdam is, zijn er ook ondertussen skylines vn Rotterdam en Utrecht gemaakt. Vervolgens bij de kaart Rotterdam staat de Erasmusbrug, De Rotterdam, Foodhall, Blaak markt, Euromas, Grote kerk en de Vertrekhal. Daarnaast bij de kaart Utrecht met de oude grachten, De Dom en oude gemeentehuis van Utrecht.

Trouwkaart New York skyline in letterpress

Daar is de allereerste skyline trouwkaart en Save the date ooit die ik heb ontworpen en gedrukt, want een vriendin van mij ging trouwen en wilde graag een persoonlijk en unieke trouwkaart. Aangezien New York bekend staat om zijn mooie gebouwen als skyline. Zoals Brookelin Brigde, Empire State Building, Central Park en het Vrijheidsbeeld.

Minimalistische trouwkaarten letterpress

Bijzondere trouwkaarten met een minimalistische uitraling, less is more, aangezien ik zelf ook van houd eenvoud maar wel stijlvol! Zoals de handlettering trouwkaart die ik heb gemaakt voor de trouwbeleving on tour en de styled shoot voor minimalistische bruiloft in Portugal!Verder een trouwkaart voor Sonneberg Museum in Utrecht, maar ook een Marrakech bruiloft in Nederland!

SONNEBORGH MUSEUM UTRECHT, TROUWKAART IN LETTERPRESS, MINIMLAISTISCH
BEKIJK DE KAART OF LEES DE BLOG

Trouwkaarten “Wij gaan trouwen’ in letterpress

Letterpress trouwlabels kraft
BEKIJK DE KAART OF LEES DE BLOG

Terug naar boven