Unieke trouwkaart letterpress | Ze leefden nog lang en gelukkig #3

Unieke trouwkaart letterpress met de tekst ‘Ze leefden nog lang en gelukkig’!

Als ontwerper weer een prachtige unieke variant van ‘Ze leefden nog lang en gelukkig’ trouwkaart in letterpress. Elke trouwkaart is persoonlijk, Berry en Sylvia maakte hun eigen versie trouwkaart. De label is gekozen om deze digitaal te laten drukken. Het totaal plaatje ziet er weer mooi uit, zeker met de stempel ‘Ze leefden nog en gelukkig’ die ze op de envelop hebben gestempeld. Deze kan je ook gebruiken voor andere uitingen op je bruiloft. Zoals de tafel aankleding of bij een bedankje.

trouwkaart letterpress Ze leefdennog lang en gelukkig vintage lettertype

Specificaties trouwkaart letterpress

Deze trouwkaart is gedrukt op 850 grams papier en heeft 3 drukgangen. Voor heeft 1 drukgang en achterkant 2 drukgangen, omdat deze 2 kleuren heeft. Het formaat is 11 x 17 cm, daardoor zijn er 2 postzegels nodig om de kaart te versturen.

trouwkaart letterpress Ze leefdennog lang en gelukkig vintage lettertype

Er zijn al verschillende varianten gemaakt op de
‘Ze leefden nog lang en gelukkig’ kaart.

Verschillende unieke trouwkaarten in letterpress

Het begon allemaal bij de kaart van Boy en Inez, die hebben het logo voor het eerst gebruikt op de trouwkaart. Daarna de trouwkaart van Thomas en Abigail, Ze leefden nog lang en gelukkig in 1 kleur.
Martijn en Kim, hadden de kaart als inspiratie en maakte hun eigen versie. Griet en Pieter, hadden de kaart ook als inspiratie en maakte ook hun eigen versie.

Laat je inspireren en voor vragen of mogelijkheden kan je mij mailen. info@loveletterpress.nl
Liefs Lindsey

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven