Trouwbeleving on tour |Trouwkaarten van Love Letterpress

Trouwbeleving on tour Utrecht.

Trouwbeleving on tour Utrecht op 29 oktober was het dan zover, het trouwevent voor aanstaande bruidspaaren. 3 toffe locaties in en omgeving Utrecht. Ik mocht staan met Love Letterpress bij de Metaal Kathedraal in Utrecht. Wat een prachtige locatie blijft dit, daarvoor stond ik 5 jaar geleden met mijn schoonfamilie. Omdat we er een fotoshoot deden voor het 40 jarig jubilieum van mijn schoonouders.

Trouwbeleving on tour | het eerste contact

In de zomer heeft Liset van Trouwbeleving contact gezocht over Trouwbeleving on tour Utrecht. Altijd leuk als je wordt benaderd! Benieuwd naar het concept, een hele andere opzet dan wat je bij de meeste trouw beurzen gewend bent. Als aanstaande bruidspaar wordt je echt een hele dag meegenomen, hoe een bruiloft eruit kan zien en wat er allemaal mogelijk is. En dan niet op 1 locatie, maar de dag is dan ingedeeld op 3 toffe locaties, die alle 3 hun eigen karakter hebben.

Concept | Trouwbeleving on tour

De vorm van het dit concept vond ik erg leuk! En mooie hiervan is dat ik als ontwerper een heel trouwstijl kan laten zien! Niet alleen het ontwerp, maar ook hoe het er dan uit komt te zien in de setting van een bruiloft.

Het ontwerp van de trouwstijl

Aan de slag! Voor de zomer had ik een trouwstijl ontworpen en deze heb ik aanpast aan de stijl die ik al had met producten die in de webshop heb staan. Zoals de ‘Eet Smakelijk’ labels, ‘Bride & Groom’ rondjes en ‘Vraag de plaat labels’!

Van Liset kreeg ik de vrije hand wat ik mocht ontwerpen, zij was net enthousiast als ik om bruidsparen te inspireren met alle mogelijkheden voor een trouwstijl. Het hoeft niet alleen bij een trouwkaart te blijven en je kan letterpress en digitale uitingen prima combineren samen.

Trouwkaart letterpress Trouwevent trouwbeleving on tour Utrecht
Trouwbeleving

Trouwstijl , wat is er ontworpen in letterpress en digitaal.

 • Trouwkaart | 850 grams papier
 • Daggastkaarten | 450 grams papier
 • Blanco kaarten | l450 grams papier
 • Dagprogramma l kraft papier
 • Ceremoniemeester brief | 90 grams papier
 • Menu kaarten | 90 grams kraft papier
 • Bedankkaarten | , 850 grams papier (katoen)
 • Goodiebag/ bedankje| bestempeld, kraft papier
 • Adres stickers in stijl | 80 grams papier
 • Persoonlijke stempel
 • Welkomsbord bij de ceremonie

Standaard producten die zo kan aanschaffen zijn:

The big day!

Ik stond op de locatie Metaal Kathedraal, toen zelf 33 weken zwanger. Man en kinderen mee, zodat mijn lieve man de zware spullen kond dragen. Volgens mijn oudste Elsa, had ik vandaag een ‘eigen winkeltje’ en mijn schoonzus kwam mij helpen met de styling. Prima geregeld, toch? Gezellig stond ik naast Urmila (The bridal Artist) en Marita (Trouwchicks). Yvonne (Kuipers) heeft prachtige foto’s gemaakt. Ik ben de dag goed doorgekomen zo en altijd leuk om nieuwe collega’s in de trouwbranche te ontmoeten en ideeën uit te wisselen. De Metaal Kathedraal was heel gastvriendelijk, we kregen als standhouders heerlijke broodjes als lunch en konden drankjes bij de ‘Herberg’ halen. De locatie is natuurlijk prachtig!! Top geregeld.

Trouwchicks had een mooie diner tafel opgemaakt, met daarop de menukaarten en de blanco labels die gebruikt werden als naam kaartjes. Zo tof om het eind resultaat te zien.

Trouwkaart letterpress naamkaartje trouwstijl aankleding diner trouwchicks

Bij de ceremonie stond het welkomsbord in stijl! Ook alweer verliefd. Zo gaaf om producten in het echt te zien.

Trouwkaarten letterpress Trouwevent trouwbeleving o trouwkaart n tour Utrecht

Bij Kerckebosch was er ook een diner tafel opgemaakt, een hele andere setting. Maar daar stond het ook prachtig!

Bij Meerveld was er ook een tafel opgemaakt, lagen de ‘Vraag de plaat’ labels en ‘Bride & Groom’ rondjes. Helaas zijn hiervan geen foto’s van. Snik. Jammer. Maar helaas niks meer aan doen.

Het feest voor de bruidsparen is stiekem nog niet afgelopen, want volgende week worden de bedankkaarten nog verstuurd. Net als een echte bruiloft nog even nagenieten van een prachtige dag!

De trouwstijl vind je hier, als inspiratie. Deze kan je naar eigen wensen helemaal op maat maken. Ander ontwerpen vind je hier.

Geïnspireerd? Fijn! Dat is de bedoeling, heb je vragen mag je me altijd mailen: info@loveletterpress.nl

Liefs Lindsey

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven