Trouwkaart letterpress Amsterdam IJburg (skyline)

Trouwkaart Letterpress Amsterdam | Skyline ijburg

Als ontwerper heb ik een trouwkaart Amsterdam met een eigen trouwstijl gedrukt in de techniek letterpress. Hiervoor zijn er 3 verschillende trouwkaarten gemaakt, elke gast krijgt een eigen trouwkaart. Voor de daggasten, receptiegasten en avondgasten.Daarnaast is er een ceremoniemeesterbrief in stijl met daarbij een persoonlijk trouwstempel, de stempel heeft de intitialen van het bruidspaar gekregen, samen met de grachtenpanden. Daardoor is het een erg mooie trouwstijl geworden.

Trouwkaart Skyline Amsterdam letterpress

Het idee achter de trouwkaart letterpress Amsterdam

Ivo en Roosmarijn hadden de trouwkaart van Menno en Esther met de skyline Amsterdam gezien, maar zij wilde graag dat het leek of dat het (feest)schip weg van de kant vaart.
Erg gaaf om dan een persoonlijke en unieke kaart te maken. Als ontwerper kan ik dit zo ontwerpen met de wensen voor het bruidspaar. Ten tweede is er voor de dansavond is het thema 1001 nachten gekozen. Zelf ben ik gek op thema feesten,erg origineel!

Daardoor is er gekozen voor de kleuren zilver en donkerblauw, om de sfeer van het thema 1001 nachten extra sfeer te geven.

Specificaties trouwkaart

De trouwkaart in letterpress is op 850 grams katoen papier gedrukt.
In de 2 kleuren gedrukt, zilver en marine blauw.
Afmetingen van de kaart 8 x 20 cm, met blauwe metallic enveloppen, daardoor heeft de kaart 1 postzegel nodig met verzenden.
Er zijn nog meer trouwkaarten in letterpress, hier zie je de collectie trouwkaarten.

Ceremoniemeesterbrief en drukplaten

Daarnaast heeft het bruidspaar gekozen om er een ceremoniemeesterbrief in stijl bij de trouwkaart te doen. In deze brief heb je de mogelijkheid om meer te vertellen over jullie huwelijksdag, bijvoorbeeld een dresscode, cadeautip, dieeëtwensen, routebeschrijving, social media gebruik en hotels voor een overnachtingen. Daardoor krijgen jullie bruiloftgasten gelijk een compleet verhaal, hoe jullie de dag graag zien. Ten tweede is het ook onzettend handig om alles in één keer te verzenden.

Zoals je ziet zijn er voor deze trouwkaart vier drukplaten gemaakt, een algemene drukplaat met de namen van het bruidspaar en drie drukplaten voor elke soort gast.

Liefs Lindsey

Spreek je dit ontwerp je mag mij altijd mailen voor vragen info@loveletterpress.nl of bel naar 0612275919

Lindsey, Love Letterpress, geboortekaartjes of trouwkaarten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven