Wanneer geboortekaartjes regelen?

Wanneer begin je met geboortekaartjes te regelen?

Het regelen van geboortekaartjes wanneer? Halverwege je zwangerschap begin je met oriënteren, de meeste ouders die bij mij langs zijn geweest gaven aan dat ze gemiddeld vanaf 22-25 weken zijn gaan kijken naar een geboortekaartje. Bij mijn eigen zwangerschap ben ik ook rond deze periode gaan kijken, wat ik nu zelf graag zou willen.

Je stelt het nu een beetje voor je uit, het komt later wel, maar toch blijft het in je achterhoofd zitten. Misschien ben je wel zelf bezig geweest om in een ‘ontwerptool’ zelf wat te maken, maar ook dit is het niet wat je het allerliefste zou willen. Je wilt meedenken in dit mooie creatieve proces! Je wil geen 13 in een dozijn geboortekaartje.

geboortekaartje letterpress goedkoop
Letterpress geboortekaartje | Jolein

Tips voor persoonlijke geboortekaartjes, wanneer regelen?

  • Vanaf 22-25 weken begin met oriënteren.
  • Zorg dat je vóór je zwangerschapsverlof (week 34-36 ) het geboortekaartje klaar is, dit geeft jou rust.
  • Kijk naar geboortekaartjes, wat spreekt je aan, wat vind je mooi en WAT VIND JE BELANGRIJK?
  • Maak een lijst met categorieën wie je een kaartje wil sturen. Zoals familie, vrienden, kennissen, verloskundige, collega’s en ga je de afdeling een kaartje sturen of ook enkele collega’s?
  • 10 extra geboortekaartje bij je aantal! Waarom?
    1 exemplaar voor jullie zelf, voor broertjes of zusjes (in de toekomst), als er één kaartje niet aankomt met de post, als je toch nog iemand een kaartje wil sturen.
  • Maak een excellijst met alle adressen.

Wanneer ben ik te laat voor een geboortekaartje?

Te laat bestaat niet, want ik heb al meerdere keren meegemaakt dat aanstaande ouders later in het proces contact opnemen of dat het hun zoon of dochter als geboren is!

Ja, als ontwerper kijk ik nergens meer van op, maar weet je wat zo leuk is?

De reis van een persoonlijk geboortekaartje is zo leuk, je doet dit maar 1 keer!

Waarom zou je hiervan niet lekker lang van gaan genieten? Net als al die andere mooie momenten die bij een geboorte van baby horen. Het geeft jou rust als je een ✓ vinkje hebt staan bij jullie geboortekaartje en dat je weet hier hoeven jullie je niet druk over te maken.

BLOG | Wat zet zet je op een geboortekaartje?

geboortekaartje met blinddruk preeg jongen minimalistisch
Tekst geboortekaartje Welkom lief wonder in letterpress

Lees het GRATIS e-book | In 5 stappen een persoonlijk en uniek geboortekaartje!

Een nieuw spannend avontuur, dit is ook de reden waarom ik dit e-book heb geschreven. Ik wil jullie graag op weg helpen zodat jullie je kindje op de meest persoonlijke en liefdevolle manier aan de wereld wilt laten voorstellen, want als mama van drie meiden en weet hoe bijzonder dit moment is.

Lindsey Love Letterpress
Lindsey | Eigenaar & ontwerper Love Letterpress

Vragen over geboortekaartjes?

Kom je er niet uit of wil je misschien gewoon even sparren over jullie geboortekaartje. Ik help je graag verder, je kan altijd contact opnemen via het contactformulier. Bellen mag ook 061227599

Liefs lindsey love letterpres

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven