Trouwkaart letterpress | wij gaan trouwen Harry & Desiree

Liefde met een tintje paars!
Trouwen | trouwkaarten | 31 oktober 2015

Een thema kleur op je bruiloft, tof! De bruiloft van Harry en Desiree kreeg een tintje paars. Ze kwamen bij mij voor een trouwkaart, Desiree heb ik ontmoet bij een borrel van de ‘trouwhyves’ – ken je dat nog, nostalgie 😉 –. In het jaar dat ik zelf ook ging trouwen, heerlijk om met je eigen bruiloft bezig te zijn. 2010, wat klinkt dat ver weg. Zij is mij blijven volgen op Facebook en wat onwijs leuk dat ik nu dan hun trouwkaart mocht gaan ontwerpen en drukken.
trouwkaart letterpress wij gaan trouwen paars

Ze hadden al een ontwerp op het oog, een voorbeeld stond op de website. Na het zien van voorbeelden en de verschillende soorten papier en diktes, waren ze er al snel uit wat het moest gaan worden. Ander formaat, kleine aanpassingen in het ontwerp en natuurlijk de kleur paars! Deze kleur kwam centraal naar voren op de dag dat ze elkaar het jawoord geven. Het mooie van een ontmoeting als bruidsparen langskomen, dat je verschillende producten in letterpress kan laten zien. Misschien door mijn enthousiasme en liefde voor letterpress waren ze weg van de ‘The End – Thanks for being here!’ Deze toffe labels kregen ook een plekje op hun en werden gebruikt bij het einde van de dag.

Aan de slag gegaan en na akkoord op het definitieve ontwerp, kreeg ik nog een belletje van de bruid. Ze had nog een idee en ja met ideeën daar kan ik wel wat mee. Er kwamen nog meer labels in letterpress en natuurlijk in de kleur paars. Een wens label voor de gasten om een wens voor het bruidspaar op te schrijven. In de stijl van de kaart.

trouwkaart letterpress wij gaan trouwen paars

Het bruidspaar kwam de trouwkaarten ophalen bij mij thuis, spannend wat zullen ze ervan vinden! De bruid had alleen nog niet verteld dat er ook labels bij zijn gekomen. ‘Ow, labels’ hoorde ik de bruidegom zeggen. Het zijn de kleine de details die het zo’n persoonlijk maken op de dag, toch vrouwen? De kaart vonden ze prachtig en de bruidegom vond de labels ook mooi. Eind goed, al goed. Volgens mij.

Als verassing kreeg ik een doosje ‘Merci’, ja yammie! Dat vind mijn man ook niet erg ;-).

Liefs Lindsey

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven