Babyshower versiering!

Wanneer ga je een babyshower organiseren en met welke versiering?

Heb jij de eer om een babyshower te organiseren voor jouw beste vriendin en de aanstaande moeder? Alles wat je nodig hebt voor een onvergetelijke babyshower vind je bij loveletterpress.nl. Ik heb de de meest originele en unieke babyshower versiering, decoratie en bedankjes in de letterpress.

babyshower of kraamfeest lollies jongen of meisje labels

Wanneer ga je een babyshower organiseren? Dit gebeurt meestal rond 7 maanden van een zwangerschap, aangezien je vriendin zich rond deze periode nog goed voelt en de haar buik nog niet in de weg zit. Bovendien zijn de voorbereiding super leuk om te mogen doen. Als ontwerper heb ik een aantal unieke en originele producten gedrukt in letterpress.

Babyshower pakketten met versiering!

Zoals de babyshower pakketten met versiering bijvoorbeeld de labels It’s a boy of It’s a girl, daarnaast de baby voorspellingskaarten, de geboortestempel jongen of meisje en een letterpress kaart.

Wie nodig je uit voor een babyshower?

Eigenlijk zijn er geen regels wie je wel of niet uitnodigt bij een babyshower, het ligt eraan wat je wil doen en wat jou vriendin leuk zou vinden. Niet alleen maar met vriendinnen, maar ook gezellig met je moeder, tante of oma erbij. Welke babyshower spelletjes je graag zou willen doen, zoals de voorspellen van de baby is een leuk spel. Daarvoor heb ik de baby voorspelllingskaarten gemaakt!

Baby voorspellingskaarten in letterpress

Deze kaarten gemaakt om het geslacht, eigenschappen zoals ogen, haarkleur, DNA te raden en mijn wens voor de baby! Gedrukt op dik papier 600 gram in letterpress.

Babyshower versiering als labels!

Als aankleding van een babyshower zoals de lollies met kraft labels It’s a boy of It’s a girl, originele decoratie en inspiratie! Daarnaast kan je ook de labels gebruiken bij een doopsuiker of bedankje.

Welke hapjes bij een babyshower?

Babyshowerhapjes zijn echt onmisbaar op een babyshower. Wanneer de hapjes helemaal binnen het thema baby en zwangerschap passen. Ze zien er feestelijk uit en hebben meestal typische babykleuren, zoals roze en blauw. Hapjes zoals lange vingers, slagroomsoezen met roze of blauwe muisje erop, daarnaast een babyshower taart, leuke feestelijke koekjes.

Echter mogen de hartige hapjes niet vergeten worden zoals een worstenbroodjes, hartige muffin of sandwich of Gezonde snacks en dips! Aangezien het steeds vaker voorkomt dat je rekening moet houden met allergieën, de letterpress labels met bestek erop zijn dan ideaal!

BENIEUWD NAAR GEBOORTEKAARTJES IN LETTERPRESS | LEES DE BLOGS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven