Bijzondere Kerstkaart in letterpress!

Bijzondere Kerstkaart in letterpress deze kerst! We sturen al kerstkaartjes met Kerst sinds de 19e eeuw! Met een kerstkaart in de techniek letterpress maak je dit jaar indruk bij je dierbare familie of vrienden zoals moeder, vader, opa en oma of een goede vriendin. Letterpress Een oude boekdrukkunst in een modern jasje. Je voelt de magie van inkt en de techniek in het papier samen komen, hierdoor komt er een mooi reliëf in het papier. Het zijn de details die het doen met kerst. Fijne feestdagen!

Een echt kaartje zegt zoveel meer!

We leven in een digitaal tijdperk, iets wat ik als kind niet had gedacht dat dit zo belangrijk is geworden. In veel opzichten handig, maar papier blijft wel mijn voorkeur, zeker met de Kerst! Hoe leuk is het om een echt kaartje te ontvangen, dan een berichtje te lezen op social media met ‘Fijne Feestdagen, iedereen!’. Vooral in deze (corona) tijd is het een mooi gebaar dat je aan iemand denkt! Kerst dit jaar wordt al anders dan we zijn gewend en daarom nu extra fijn om dit jaar een kaartje te sturen!Ik heb verschillende soorten Kerstkaarten, maar nu ook voordelige sets gemaakt, met Kerstkaarten en labels in letterpress.

Bijzondere Kerstkaart Happy Holidays

Een feestelijke kerstkaart set in letterpress met een vintage sfeertje.
Tijdloze illustratie afbeelding met lampjes, kerstslingers en een handlettering lettertype. Je maakt indruk met deze handgedrukte kaart. Ook als set verkrijgbaar.

bijzondere kerstkaarten vintage kerstlinger letterpress
BESTEL HIER | van 8,97 voor € 7,95
bijzondere kerstkaart vintage kerstlinger letterpress
BESTEL HIER | € 2,99
bijzondere kerstkaart vintage kerstlinger letterpress goedkoop
BESTEL HIER | € 2,99
bijzondere kerstkaarten vintage letterpress goedkoop
BESTEL HIER | € 2,99
bijzondere kerstkaarten vintage kerstlinger letterpress
BESTEL HIER | € 3,50

Unieke bijzondere Kerstkaart Let it snow!

Daarnaast kerstkaarten heb ik gedrukt met zwart en goud en een blinddruk! Tijdloze kaart voor de Kerst, ten tweede wie wil er geen sneeuw!

kerstkaart letterpress let is snow
BESTEL HIER | € 2,75
Bijzondere Kerstkaart letterpress
HIER BESTELLEN| € 2,75
kerstkaart letterpress bijzondere

BESTEL HIER | € 2,75

HIER DEZE SET BESTELLEN| Van 11,- voor € 9,-

Duurzame bijzondere Kerstkaart | Cut & create

Vervolgens zijn er nog de Kerstkaarten die je kan recyclen voorbij een gezellig Kerstdiner of Kerstlunch als tafeldecoratie!

duurzame kerstkaart
DEZE SET BESTELLEN | VAN € 12,90 VOOR € 9,95

De mooiste Kerstkaarten met Moose als rendier

Ten slotte deze unieke kerstkaart van Moose, ze zijn in verschillende kleuren zoals: zilver, groen, blauw, rood, en roze. Hoewel veel kaarten één kleur hebben, vallen twee kleuren toch net meer iets op dan één kleur. Waarop je kan zeggen dat dit ontwerp tijdloos blijft.

Blog | 9 x hip inpakken van de Kerstcadeaus

Lees de blog 9 x hip inpakken van de Kerstcadeaus, daar geef ik inspiratie hoe je makkelijk en stijlvol de cadeaus kan inpakken met de letterpress labels. Lint of touw zit als bij de sets, maar je kan ook zo extra meebestellen. Dan ben je zo klaar!

Liefs Lindsey

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven