Gratis adviesgesprek geboortekaartje

Vul je gegevens in voor het gratis adviesgesprek voor een geboortekaartje.

Vind je het lastig om je ideeën om te zetten voor jullie uniek en persoonlijk geboortekaartje. Ik luister graag naar al jullie wensen en geef bruikbare tips die gelijk kan inzetten voor jullie eigen geboortekaartje. Vaak zit de oplossing dicht bij jezelf, ben je soms een tikkeltje besluiteloos, hier kan ik verder mee helpen. Mijn jaren ervaring als ontwerper en moeder van 3 meiden, weet ik hoe je tot een bijzonder kaartje kan komen. Deze ervaring deel ik graag en daarom selecteer ik elke maand 2x een gratis adviesgesprek voor een geboortekaartje.

gratis advies gesprek geboortekaartje letterpress goedkoop

Elke maand 2x een gratis adviesgesprek, meld je aan hierboven aan.

geboortekaarten letterpress goedkoop, gratis ebook. jongen meisje, babyshower
Alvast nieuwsgierig welke geboortekaartjes (en andere geboorte items) ik heb ontworpen? Bekijk ze op deze pagina.

DOWNLOAD GRATIS E-BOOK | In 5 stappen een uniek & persoonlijk geboortekaartje

Terug naar boven