NIEUW | Hip geboortebord op raam!

Geboortebord raam

Eindelijk er van gekomen om nieuwe ontwerpen te maken voor een geboortebord op een raam. Zie hier het resultaat, veel typografie waar ik zelf ook van hou en de eenvoud spreekt voor zich. Aantal ontwerpen heeft een kleurvlak, dit valt natuurlijk lekker op vanaf een afstandje! Voor een eenling of tweeling je kan met de 2 zijdes, om beide kinderen een eigen ruimte te geven. Welk ontwerp spreekt jou het meeste aan?

Bij het ontwerpen heb ik gebruikt gemaakt van verschillende soorten lettertypes, zoals een handlettering, minimalistisch of een moderne letter.

Deze raamborden voor een geboorte kan je hier bestellen.

Geboortebord tweeling

Een tweeling op komst! Wat een fantastisch nieuws, daarom heb ik speciaal geboorteborden voor een tweeling ontworpen. Je kan de namen van de baby’s aan één iedere kant gebruiken. Ten tweede geeft dit een bijzonder effect, dat elke kindje een eigen plek heeft op het geboortebord, dat je op het raam zo kan bevestigen. Met of zonder zuignoppen.

Deze raamborden voor een geboorte kan je hier bestellen.

Geboortebord raam | broer of zus

Als er een grote broer of zus is, dan is het een mooi moment om dit bij een geboortebord op raam te laten zien! Daarom geef je hem of haar een speciaal plekje op het geboortebord. Ik heb verschillende ontwerpen gemaakt met verschillende combinaties. Zoals broer en zus of broer en broertje of zus en zusje.

Geboortebord raam op maat.

Een eigen geboortebord op maat, dat kan ik voor je ontwerpen! Het geboortekaartje van Pepijn heeft een eigen raambord. Hoe gaaf is dit, daarna kan je het bord inlijsten en op de babykamer hangen.

geboortebord raam Pepijn jongen lego stijl

Geboortebord raam op babykamer!

Bij al mijn 3 dochters heb ik een geboortebord als raambord gebruikt. In 2012 de eerste van Elsa, 2014 bij Feliz de tweede en als laatste Laure in 2017. Daarom hangen de borden nu ingelijst in hun slaapkamers, ze groeien mee van babykamer naar meiden kamer. Nog steeds vinden mijn dochters hun geboortebord mooi, de afmetingen van de borden 100 cm x 70 cm hoog, lekker groot en valt goed op!

Zie hier de nieuwe collectie.

Lief Lindsey

Lindsey, Love Letterpress, geboortekaartjes of trouwkaarten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven