Trouwkaart letterpress | Rotterdam skyline

Trouwkaart letterpress Rotterdam met skyline

Een nieuwe trouwkaart letterpress met de skyline van Rotterdam. Weer een andere stad, dan New York, Amsterdam of Utrecht. De Skyline kaarten blijven als ontwerper heel bijzonder om te mogen drukken. Daardoor wordt het een mooie persoonlijke en unike kaart. Helemaal naar wens van het bruidspaar. Ze hebben een trouwstijl gekozen om ook een ceremoniemeesterbrief, time label en weddingmail stempel te gebruiken. Een mooie persoonlijke touch.
De letterpress kaart is op 630 gram kraft papier gedrukt. (Zelfde papier als mijn eigen geboortekaartje van Feliz.)

Het ontwerp van de trouwkaart letterpress Rotterdam

De kaart is geïnspireerd van de trouwkaart Amsterdam, nu met een ontwerp van Rotterdam. Het bruidspaar heeft verschillende gebouwen doorgegeven die zij graag op de kaart wilde. Zoals Erasmus toren, Erasmusbrug, de Rotterdammer, de Markthal, de Grote kerk waar ze trouwen en de Vertrekhal waar het feest is gegeven.

Er is gedrukt in 1 kleur (zwart), dit geeft een mooi effect samen met het papier. Je hoeft niet perse meerdere kleuren te gebruiken. Eén kleur kan daardoor ook heel mooi en krachtig zijn. Voor elke soort gast is er een aparte trouwkaart gedrukt, zowel voor daggasten en avondgasten die het bruidspaar uitnodigen.

Trouwstijl met ceremoniemeesterbrief en dagprogramma

Er is op kraft papier een ceremonimeesterbrief in stijl gemaakt met handige en praktische informatie over de huwelijksdag. Zoals of er een dresscode is, locoatie gegevens, wensen voor het diner, speeches voor het bruidspaar en overnachtingen in de omgeving.
Daarnast zit een label in waar het dagprogramma op staat van de trouwdag zelf.

trouwkaart letterpress skyline Rotterdam en de Vertrekhal
Een trouwkaart in letterpress met een skyline van Rotterdam! Euromast, Erasmusbrug, de Rotterdammer, De Markthal, Grote kerk en de Vertrekhal.
trouwkaart letterpress skyline Rotterdam en de Vertrekhal

De time labels en de ceremoniemeester brief zijn ook op kraft papier/labels geprint. Daarnaast hebben ze ‘wedding mail’ stempel gebruikt om de enveloppen feestelijk te maken. Alles bij elkaar is een super mooie trouwstijl geworden. Waar ik helemaal enthousiast van wordt.

Zie hier nog van de collectie trouwkaarten.

Elke bruiloft is een persoonlijke dag, mooie ervan is dat je dit helemaal zelf kan bepalen wat je graag zou willen en natuurlijk denk ik graag mee wat hierin de mogelijkheden zijn.

Liefs Lindsey

info@loveletterpress.nl

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven