Geboortekaartje folie | Letterpress confetti Nine

Geboortekaartje folie

Altijd een mooi compliment als ik mail krijg van ouders die in verwachting zijn van hun tweede kindje en dat ik weer het geboortekaartje mag maken. De ouders van Fleur verwachten er nog een dochter bij. Fleur haar geboortekaartje is met goud folie gedrukt. De ijsbeer van haar behang is nu terug gekomen bij het geboortekaartje van haar zusje.

Ze zijn bij mij langs geweest, ze wisten al wat ze graag wat ze wilden. Zelfde formaat en papier 850 gram, net zoals het kaartje van Fleur. Op tafel had ik allemaal geboortekaartjes liggen, daar lag ook het kaartje van Loreen. Dit kaartje heeft net een andere opmaak en daar waren de ouders ook erg van gecharmeerd. Het werd al snel duidelijk welk ontwerp het zou moeten zijn.Het ontwerp hebben we aangepast naar wens en daarnaast een andere folie gekozen. En de ijsbeer komt weer terug als verwijzing van haar grote zus. Zie hier het resultaat!

Net als bij haar grote zus is er ook een geboortebord als raambord gedaan in de stijl van het geboortekaartje, dit is een unieke geboortestijl! Het geboortekaartje is op 850 grams papier, gedrukt en je hebt 2 postzegels nodig om te verzenden.

Dit geboortekaartje heeft twee drukgangen, een folie en inkt drukgang in letterpress.
Formaat: 10 x 21 cm
Envelop: 11 x 22 cm

Holografisch folie op een geboortekaartje

Bij een holografische folie, dan zit er nog een patroon in de folie, dit geeft een special effect. Dit valt meteen op als je het kaartje beweegt.

Geboortekaartjes holografische folie | twee zussen

Beide geboortekaartjes is met een folie gedrukt, deze serie gebooortekaarten is samen een mooi geheel geworden. Ten tweede hebben ze ook een geboortebord raam ontwerp gekregen.

Heb je vragen over een geboortekaartje folie of over letterpress. Je mag mij altijd even mailen naar info@loveletterpress.nl of bel naar 0612275919. Dan kunnen we altid even sparren over het geboortekaartje van jou.

Liefs Lindsey

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven