Geboortekaartje folie goud | letterpress | Fleur

Geboortekaartje folie goud| letterpress | Fleur

Wow, wat een gaaf geboortekaartje in letterpress met een folie in goud! Ik mocht een geboortekaartje ontwerpen, nadat de ouders langs zijn geweest bij mij thuis. Op dat moment wisten de ouders nog niet of het een jongetje of meisje zou worden, dit hoor je niet meer vaak. Daarom heb ik opmaak gemaakt voor een jongen en een meisje. Tijdens zo’n kennismakinggesprek is het vaak makkelijker om tot een keuze van het papier, formaat, lettertype, opmaak en kleuren te komen.

geboortekaartje letterpress winterse sferen foliedruk Fleur. beren.

Het idee van het ontwerp geboortekaartje folie goud

Fleur is geboren in de winter en in haar kamer kreeg ze een beren behang. De beer is terug gekomen in het ontwerp en kreeg een geboortebord in stijl. Een eigen geboortestijl. Zo mooi en leuk om te mogen ontwerpen voor de ouders. Erg tof als een nieuwe wereld bewoner zo’n mooie aankondig krijgt.  Naast de mooie beer, is de kaart in foliedruk gedrukt. Ten tweede niet een standaard folie, ééntje met een patroon erin, holografische folie. Daardoor de sfeer van winter nog extra benadrukt, het gevoel van ‘ijs’ kwam bij mij naar boven. Als ontwerper vind ik het resultaat echt helemaal fantastisch!

Specificaties geboortekaartje | Fleur

Het geboortekaartje is gedrukt op 850 gram katoen papier.
2 drukgangen, 1 inkt druk antraciet en 1 goud folie met patroon.(Holografisch)
Enveloppen kraft papier 120 grams met puntklep.

Geboortekaartje en een passende geboortebord op raam!

De ouders van Fleur wilde graag een geboortebord op raam erbij in de stijl van het geboortekaartje. De gouden folie heb ik als ontwerper opgemaakt in een tint wat op goud lijkt. Hierdoor krijg je wel het effect van goud.

Vragen over letterpress geboortekaartje?

Liefs Lindsey

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven