Geboortemarkt Utrecht

Geboortemarkt Diakonesse ziekenhuis Utrecht
Geboorte | markt | 5 juni 2015

Al een aantal keren heb ik op de geboortemarkt van het Diakonesse ziekenhuis mogen staan. En telkens weer is het zo fijn om daar te zijn. Contact met de aanstaande ouders, vertellen over de liefde van letterpress, dat gaat nooit vervelen! Deze keer was het de eerste keer na mijn bevalling dat ik weer aanwezig was. Nieuwe locatie, maar nog steeds gezellig. Allemaal verschillende kraampjes die met geboorte te maken hebben, van kraamzorg tot accessoires voor je baby. De aanstaande ouders komen voor informatie over een bevalling in het ziekenhuis/geboortehuis met een rondleiding. En ondertussen kunnen ze over de geboortemarkt lopen met iets lekkers en een drankje. Een prachtig concept vind ik!

Ondertussen weet ik hoe ik alles wil hebben op mijn ‘winkeltje’ – zoals ik het mijn dochter uitlegt- en deze keer was het extra tof, want mijn nieuwste collectie kaarten waren voor het eerst te zien! De ‘opa & oma’ collectie en hele toffe voorspellingskaarten die kan gebruiken bijvoorbeeld bij een babyshower!

De week ervoor druk met het drukken van de kaarten en als dan de levering van de blanco kaarten later komt. Gooien we de planning maar om, om alles af te krijgen.

Mijn lieve buurvrouw die even op de meiden past. Zodat ik de pers kan afstellen en dan in de avond drukken!

geboortemarkt geboortekaarten letterpress

Ook al weet dat ik waarschijnlijk niks ga verkopen van deze prachtige kaarten, omdat de meeste mama’s daar al een aardige dikke buik hebben. De opa’s en oma’s het al lang weten, maar voor mijn gevoel moest dit geïntroduceerd worden op de geboortemarkt. 😉 Hele mooie reacties gekregen en gezellige gesprekken gehad. De voorspellingkaarten voor de baby viel erg in de smaak!

Binnenkort staan deze dan op de site samen met de ‘opa & oma’ collectie. Zelfs als je eigen opa en of oma nog leven dan is er een kaartje met de tekst: ‘Hoera er komt een achterkleinkind’.

Mijn moeder vroeg een jaar geleden of ik ook kaarten had voor aanstaande opa’s en oma’s. Ze had een vriendin die oma werd en er waren geen kaarten om iemand te feliciteren dat ze oma of opa worden. Wel als er een kleinkind is geboren, maar nog niet als er eentje op komst is. Daar ben ik mee aan de slag gegaan! Zelf is mijn eigen vader overleden en is voor mij als snel duidelijk dat er ook een losse variant van opa en oma moest komen. Mijn eigen opa en oma leven nog (en zijn dit jaar 60 jaar getrouwd!) en hoe gaaf is het als je dan mag vertellen!

De kaarten kan je sturen als er iemand opa of oma wordt. Maar een ander tof idee is, dat je het ook als kaartje kan gebruiken met een echo om het te vertellen aan je eigen ouders dat ze opa en oma worden.

 

Liefs Lindsey

Hoera jullie worden opa & oma. Er komt een achterkleinkind.
geboortemarkt letterpress geboortekaarten

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven