Skyline Amsterdam letterpress geboortekaartje

Skyline Amsterdam, geboortekaartje letterpress. Tycho
Geboortekaartje Skyline Amsterdam

Geboortekaartje Amsterdam

Tycho heeft een geboortekaartje in stijl gekregen van zijn ouders. Zijn ouders hadden namelijk een trouwkaart in letterpress met een skyline van Amsterdam. Deze trouwkaart mocht ik toen ontwerpen en drukken. Zo gaaf en toch weer een eer, dat ik nu een geboortekaartje mocht ontwerpen in dezelfde stijl! Een traditioneel gevouwen kaart op Oud Hollands geschept papier.  Brandweer rood als kleur en je hebt een stoer kaartje.

Een modern lettertype voor zijn naam, dan het lettertype van de trouwkaart. Tycho krijgt zijn eigen stijl. Door de skyline van Amsterdam zie je dat het familie is van de trouwkaart. Tycho is ondertussen 1 jaar geworden, maar dat mag de pret niet drukken om zijn geboortekaartje nog te laten zien!

Liefs Lindsey

Geboortekaartje Skyline Amsterdam
Skyline Amsterdam geboortekaartje Tycho

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven