Geboortekaartje Skyline Amsterdam | staand| Kai

geboortekaartje letterpress Skyline A msterdam Kai. magere brug, grachtebpanden
Geboortekaartje skyline Amsterdam

Geboortekaarten Amsterdamse grachten
Geboortekaarten|letterpress | 7 december 2016

Toffe nieuwe versie van Amsterdam, een staande versie! (liggende geboortekaartje Amsterdam zie je hier). Zo leuk als je een kaartje mag ontwerpen voor iemand die je kent. De moeder van Kai ken ik van de ‘Trouw Hyves’ en wat heerlijk als mensen dan langskomen voor een geboortekaartje! We bekeken de verschillende mogelijkheden van Letterpress en hun ideeën . De vader van Kai is gek op de sneakers van Micheal Jordan en hoe tof zou het zijn als we dit konden verwerken in de kaart. Ze wonen in Amsterdam. Daarom sprak het geboortekaartje Amsterdam ze erg aan, maar dan graag als een staande kaart. Ze wisten dat het een jongen zou worden. Het logo van Micheal Jordan baby is blauw, toevallig de kleur van een jongen. 😉

Zoals je kan zien, kan je skyline ook gebruiken in een staand ontwerp. De lengte word wel iets korter, maar het effect is nog net zo gaaf. Je gaat de hoogte in en daardoor kan je andere persoonlijke gegevens mooi verwerken

Het logo is verwerkt in de naam van Kai, hoe gaaf is dat! De liefde voor Micheal Jordan Sneakers begint al vroeg. Aangezien ik hoorde dat Kai al een aardige schoenen collectie van zijn vader heeft. Waarschijnlijk iets met een ‘pap lepel’.

De kleur van het geboortekaartje is baby blauw, net zoals de envelopppen!

Zo leuk om nu een andere versie te maken van Amsterdam.
Trouwens de moeder van Kai, maakt prachtige foto’s van Amsterdam op Instagram!

Onwijs bedankt dat ik jullie kaart mocht ontwerpen en drukken.

Liefs Lindsey

Geboortekaartje letterpress Skyline Amsterdam

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven