Geboortekaartje wat zet je erop? GEZOCHT> (Zwangere) mama’s.

Geboortekaartje wat zet je erop? (Zwangere) Mama’s gezocht voor geboortekaartje

Als zelfstandige en als ontwerper wilde ik het anders aanpakken dit jaar en mijzelf weer meer ontwikkelingen. Een coaching traject voor Bussines School, Pinterest en Google ads.  De eerste weken was het vooral zoeken naar balans, ik kreeg overal energie van! Maar met een gezin belangrijk om daar rust in te krijgen. Dat heb ik nu gevonden en ben ik als bevlogen grafisch ontwerper opzoek naar (aanstaande) ouders.

Voor mijn studie Bussines School ben ik nu een onderzoek aan het doen naar ouders:

‘Welke vragen hebben ouders bij een geboortekaartje?’.

Als grafisch ontwerper heb ik hier genoeg ervaring in, hoe je een persoonlijk en uniek geboortekaartje maak, maar welke vragen hebben aanstaande ouders? Maar welke details vinden jullie makkelijk of moeilijk bij een geboortekaartje. Wat zet je op een geboortekaartje?

Vragen die je kan hebben als ouder zoals, wanneer ga je zoeken naar een geboortekaartje?

Hoeveel gegevens zet je op een geboortekaartje?

Hoe kan je een persoonlijk geboortekaartje maken?

Wat vindt je lastig met geboortekaartjes?

Welke tips zou je fijn vinden over geboortekaartje?

Benieuwd hoe een traject loopt bij een grafisch ontwerper?

Geen een vraag is voor mij te gek, dit is de vraag die ik waarschijnlijk zoek.

Maar wat zet je op een geboortekaartje?

Spreekt dit je aan als (aanstaande ) ouder en zou je met mij even willen sparren 10 – 15 min over geboortekaartjes? Waarschijnlijk kan ik je helpen met vragen die jullie nu hebben voor geboortekaartjes. Jij helpt mij mijn onderzoek voor mijn studie, over welke vragen ouders hebben met geboortekaartjes. Win win volgens mij.Ik maak graag kennis, dit kan telefonisch of misschien wel gezellig met beeldbellen.

Stuur mij een berichtje via mail info@loveletterpress.nl of neem contact op via 0612275919

Hopelijk spreek ik je snel, met een leuk kennismaking gesprek over geboortekaartjes )in letterpress).

Op Instagram had ik een filmpje gemaakt voor (aanstaande) ouders die vragen hebben over geboortekaartjes. (mijn allereerste)

Ervaringen/ reviews van andere ouders over Love Letterpress kan je hier vinden.

Liefs Lindsey

Je kan mij ook volgen op Instagram, Pinterest.

geboortekaartje met goud folie in letterpress
Geboortekaartje met foliedruk in goud
geboortekaartje Amsterdam skylin letterpress
Geboortekaartje Amsterdam Skyline – Oud Holland papier
geboortekaartje letterpress foliedruk goud, winter ijsberen geboortestijl
Geboortekaartje met folie goud
Geboortekaartjes letterpress vintage, folie druk goud, babayshower, Hoer je wordt opa of oma,  geboortestempel

Wil je meer weten, welke gegegevens je op een geboortekaartje zet? Lees dan hier de blog erover.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven