Trouwkaart letterpress | Ze leefden nog lang en gelukkig #2

Ze leefden nog lang en gelukkig!
Trouwkaart | Letterpress | 15 / 07 / 2014
 
Een andere versie van de ‘Ze leefden nog lang en gelukkig’! Het bruidspaar vond de trouwkaart van Boy en Inez erg mooi,  maar wilde het graag net even anders. De sfeer die de trouwkaart heeft wilde graag terug. Ik heb een ontwerp gemaakt op basis van 1 kleur, maar dan wel dubbelzijdig gedrukt. De namen van het bruidspaar heb ik anders weergegeven en zo krijgt het ontwerp weer zijn eigen uitstraling.
trouwkaart letterpress Ze leefden nog en gelukkig

 Je proeft de sfeer van de trouwkaart en krijgt een eigen karakter. Het bruidspaar vond de kleur brons erg mooi en een trouwkaart in 1 kleur kan er stijlvol uitzien! Je hoeft niet altijd 2 kleuren te gebruiken. Als ontwerper toch altijd spannend als je weer een andere versie wilt maken die weer helemaal klopt met de typografie. Zeker als de kleuren en lettertype hetzelfde blijft. Je hebt een ‘voorbeeld’, maar wilt als ontwerper een nieuw ontwerp maken. En dat is weer gelukt!
 
Er zit een label bij met daarop een RSVP en aan de andere kant een ‘Diner’ uitnodiging voor de daggasten. Het bruidspaar heeft ervoor gekozen dat per kaart het aantal genodigden van het ‘Diner’ d.m.v de label laten zien. Er kunnen dus meerdere labels aan en trouwkaart hangen. Weer een andere manier om te laten zien op hoeveel gasten het bruidspaar rekent.
 
Natuurlijk kan de stempel  van  ‘Ze leefden nog lang en gelukkig’ niet ontbreken! De envelop word dan net even wat feestelijk en de stempel kan je natuurlijk ook nog  op andere leuke persoonlijke items op de bruiloft gebruiken.
 
Een prachtig ontwerp in een letterpress en het blijft heerlijk om te doen!
 
Liefs Lindsey

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven