Trouwkaart letterpress | Skyline Rotterdam

Trouwen | trouwkaarten | 2 november 2017
Trouwkaart letterpress Skyline Rotterdam,

trouwkaart letterpress skyline Rotterdam en de Vertrekhal
Een trouwkaart in letterpress met een skyline van Rotterdam! Euromast, Erasmusbrug, de Rotterdammer, De Markthal, Grote kerk en de Vertrekhal.

Weer een andere stad, dan New York, Amsterdam of Utrecht. De Skyline kaarten blijven heel leuk om te doen. Een mooie persoonlijke kaart. Helemaal naar wens. Ze hebben een trouwstijl gekozen om ook een ceremoniemeesterbrief, time label en weddingmail stempel te gebruiken. Een mooie persoonlijke touch.
De letterpress kaart is op 630 gram kraft papier gedrukt. (Zelfde papier als mijn eigen geboortekaartje van Feliz.)

Er is gedrukt in 1 kleur (zwart), dit geeft een mooi effect samen met het papier. Je hoeft niet perse meerder kleuren te gebruiken. 1 kleur kan ook heel mooi en krachtig zijn.

Voor elke soort gast is er een kaart gedrukt. Het bruidspaar had dag en avond gasten.

trouwkaart letterpress skyline Rotterdam en de Vertrekhal

De time labels en de ceremoniemeester brief zijn ook op kraft papier/labels geprint. Daarnaast hebben ze ‘wedding mail’ stempel gebruikt om de enveloppen feestelijk te maken. Alles bij elkaar is een super mooie trouwstijl geworden. Waar ik helemaal enthousiast van wordt.

Zie hier nog van de collectie trouwkaarten.

Elke bruiloft is een persoonlijke dag, mooie ervan is dat je dit helemaal zelf kan bepalen wat je graag zou willen en natuurlijk denk ik graag mee wat hierin de mogelijkheden zijn.

Liefs Lindsey

info@loveletterpress.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *