Geboortekaartje letterpress | zusje Jolein

geboortekaartje letterpress zusje geboren, minimalistisch, It's a girl geboorte stempel.

Zusje Jolein
Geboorte | Geboortekaarten | 7 december

Geboortekaartje in letterpress voor het zusje van Stella. Altijd een mooi compliment als ouders terug komen voor een geboortekaartje voor een 2e. Het geboortekaartje heeft dezelfde stijl als haar grote zus, maar toch weer net even anders.En natuurlijk de geboortestempel It’s a girl.

Het wordt dan een serie. Door een ander lettertype, ander kleur groen, kleine aanpassing met de opmaak te gebruiken is het anders. Maar door hetzelfde formaat en dikte van het papier weer heel herkenbaar van de kaartjes van haar grote zus.

Geboortekaartje letterpress Stellas , typografie roze groen
geboortekaartje letterpress zusje geboren Its a girl stempel

Lettertype is strakker dan van Stella, maar wel nog steeds een sierlijk en door de lachende ‘e’ erg mooi. Al hoor ik nu wel eens dat papa’s aan een biermerk denken als ze aan een lachende ‘e’ denken. 😉

Papier 850 gram
Formaat: 11 x 17 cm
2 drukgangen

Liefs Lindsey

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven