Geboortekaartje letterpress | zusje Jolein

Geboortekaartje letterpress | zusje Jolein

Als ontwerper een geboortekaartje in letterpress voor het zusje van Stella ontworpen en gedrukt. Altijd een mooi compliment als ouders terug komen voor een geboortekaartje voor een 2e baby. Het geboortekaartje heeft dezelfde stijl als haar grote zus, maar toch weer net even anders en natuurlijk de geboortestempel It’s a girl.

Het idee achter het ontwerp van het geboortekaartje


De ouders wilde graag in dezelfde stijl het geboortekaartje. Door gebruik te maken van een ander lettertype, een ander kleur groen, kleine aanpassing met de opmaak te gebruiken is het anders. Maar door hetzelfde formaat en dikte van het papier weer heel herkenbaar van de kaartjes van haar grote zus. Lettertype is strakker dan van Stella, maar wel nog steeds een sierlijk en door de lachende ‘e’ erg mooi. Al hoor ik nu wel eens dat papa’s aan een biermerk denken als ze aan een lachende ‘e’ denken. 😉 Daardoor wordt samen een geheel en een geboorte serie voor de zussen.

Specificatie geboortekaartje letterpress | zusje Jolein

Het Papier gewicht is 850 gram katoen met een vezel.
Formaat: 11 x 17 cm
2 drukgangen, roze en groen
2 postzegels zijn er nodig voor het verzenden met de post. (600 gram papier is maar 1 postzegel nodig)


Heb je vragen over een geboortekaartje, ik help je graag verder. Je kan contact opnemen via de mail info@loveletterpress.nl of bel naar 0612275919.
Liefs Lindsey

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Terug naar boven