Geboortekaartje als label in letterpress | Sophie

geboortelabel als geboortekaartje in letterpress op kraft papier. Geboortestijl It's a girl
Geboortelabel letterpress | It’s a girl
Kraft (katoen) geboorte label!
Een prachtig geboortekaartje in letterpress als label! Tikkeltje vintage, op heel mooi dik (630 grams) kraft katoen papier. De kaart is op maat gemaakt, deze labels zijn niet ‘standaard’ te verkrijgen. Maar wat zijn ze gaaf! Er zijn al labels als geboortekaartje, dit zijn standaard kraft labels en qua gewicht minder dik. Je kan ze met en zonder rondjes bestellen. Maar met staat wel heel mooi, samen met de geboortestempel It’s a girl is het helemaal af! 

Voor een trouwkaart die als label gebruikt ging worden(binnenkort daar ook een blog over). Heb ik voor mijzelf gelijk een paar extra blanco labels laten mee bestellen, om daar een mooi ontwerp voor een geboorte kaartje te drukken. Beeldvorming weer altijd fijner. Ik vind het resultaat erg tof, ontwerp is naar wens aan te passen . Maar het totaal plaatje klopt helemaal. En zo zie dat met 1 drukgang in 1 kleur een heel tof geboortekaartje hebt.

Zie hier een selectie van de geboorte collectie.

Heb je interesse in dit kaartje of heb je er vragen over? Stuur een email naar info@loveletterpress.nl
Liefs Lindsey

geboortelabel letterpress als geboortekaartje kraft
geboortakaartje als geboortelabels in letterpress dochter, roze. kraft papier

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Terug naar boven